Selamat Datang ke SHOM!

Keperluan Harian Anda

Apa yang ada Dalam Essential Starter Kit?

Selamat Datang ke SHOM!

Keperluan Harian Anda

Apa yang ada dalam Essential Starter Kit?

Kenapa Essential Starter Kit?

Jumlah produk bernilai sehingga RM 260

Keahlian Percuma

Penghantaran percuma terus ke depan pintu rumah anda

Pengalaman lengkap dengan keperluan harian dalam satu pek

Produk Kami

Min Kaffe® Enhanced Formula

Pilihan kopi yang lebih Sihat dan mencergaskan minda anda dalam setiap hirupan

Tiada kegembiraan yang lebih bermakna melainkan kita dapat menyatukan orang ramai bersama Min Kaffe® Enhanced Formula – formula yang unik menggunakan biji kopi Robusta dengan aroma yang membara, garam buluh Korea yang kemanisan yang sempurna dengan 98% kalori lebih rendah berbanding gula putih.

Nurich® Puri-C

Vitamin C harian terbaik anda

Terima kasih kepada formula proprietari Vitamin C-Lipid dari U.S.A, dapatlah kita menikmati 100% Vitamin C berasaskan tumbuhan dengan bio-flavonoids yang terbukti secara saintifik dengan kadar penyerapan tertinggi antara segala bentuk Vitamin C – 233% penyerapan lebih tinggi & kadar pengekalan di dalam badan manusia selama 24 jam. Formula yang dipertingkatkan dengan serbuk SuperfruitTM  (oren, nanas, mangga dan buah markisa) dan Vitamin D3 yang meningkatkan nutrien serta membekalkan antioksidan yang kuat, meningkatkan imuniti dan membantu untuk menjaga kesihatan

BB+ Glo 7's

Tranformasi kulit dalam hanya 7 hari sahaja

Formula eksklusif yang menggabungkan jenama kolagen No.1 – Peptan dari Perancis, serbuk blackcurrant – BerryShield dari Denmark, dan ekstrak anggur exGrape TOTAL dari Perancis, bersama dengan L-cystein untuk menguatkan dan mengekalkan keanjalan kulit, menghidrat dan mencerahkan kulit dalam masa 7 hari sahaja, 92% pengguna BB+GLO merasai kulit yang lebih tegang, cerah dan lebih lembap dalam masa 7 hari sahaja!

Marine Essence Beauty Bar 1'S

Rumusan berasaskan Gliserin yang tidak mengeringkan dan diperkaya dengan haruman aromaterapi yang menyegarkan

Satu-satunya sabun gliserin yang disebatikan secara mewah dengan garam buluh, Pheno-SFETM (Ekstrak Pu-Erh) dan minyak semula jadi untuk menyuburkan, melembapkan dan meremajakan kulit anda secara semula jadi. Rumusan bebas sabun adalah selamat dan lembut pada semua jenis kulit.

Marine Essence Charcoal Infused Toothbrush 5'S

Senyuman yang bersinar sempurna setiap hari

Berus gigi yang hebat dengan bulu yang disertakan arang Binchotan anti-bakteria bertujuan mencegah pencemaran bakteria sehingga 99% dan ianya direka dengan teliti bersama bulu tirus ultra halus 0.01mm untuk pengalaman pembersihan secara 360º dengan kuasa pembersihan 20x lebih kuat dan lebih dalam berbanding berus gigi trim rata biasa. Ia dipertingkatkan khas dengan 5mm kepala berus gigi berbentuk V bagi memudahkan ianya mencapai geraham paling hujung untuk pembersihan mulut yang lebih baik.

Marine Essence
Bamboo Salt Toothpaste

Meningkatkan kesihatan oral dengan gigi dan gusi yang bersih dan sihat

Ubat gigi garam buluh yang pertama dan dirumus khas dengan garam buluh, Pheno-SFETM (Esktrak Pu-Erh), xylitol dan gliserin untuk gigi yang bersih, gusi yang sihat dan nafas yang segar setiap hari! Digunakan sebagai rutin penjagaan mulut harian anda kerana ianya tanpa gula dan fluorida. Ia meninggalkan rasa pudina segar yang tahan lama untuk memastikan mulut anda kekal segar sepanjang hari.

Mengapa Sertai Kami?

Jom Sertai
SHOM Hari Ini!

Essential Starter Kit Hanya RM 221!